tisdag 10 juli 2012

Det va det...

Ja nu är jag i det närmaste 100 procent säker på att det inte gick vägen denna gång heller....

Idag är det ruvar dag 13 och officiell testdag om 5 dagar. Rosa flytningar idag gjorde att jag kände att nu va det lika bra att göra ett tjuvtest med ett test jag ha haft liggande ett tag.
Alltså är testet från kliniken ännu inte förbrukat.....
Givetvis blev det ett negativt resultat och det är väl trots allt det jag haft på känn nu några dagar, även om hoppet har haft svårt att helt släppa på taget?!

Nu när jag fått det bevisat på test är det som man kan slappna av och luften har som gått ur mig. Självklart känner jag total besvikelse efter allt slit det inneburit både psykiskt och fysiskt, och gråten sitter där i halsen, men ändå skönt på nåt vis att komma fram till nåt sorts resultat för det är grymt jobbigt att vara där i ingemansland!!!

Nu ska vi se fram emot semester och bara försöka och ladda batterierna!!

Sen blir det sista chansen senare i höst med ett frys försök. Det ska vad jag har förstått av det jag läst inte vara lika påfrestande och långdraget med en massa syntetiska jobbiga hormoner.....
Jag kommer vägra nedreglering av nåt slag utan på sin höjd kan jag ta de där tabletterna som bygger upp slemhinnan men som sagt min kropp är inte gjord för de där syntetiska preparaten....

Nej nu kommer jag nog ta en paus från
denna blogg.

Ha en trevlig sommar allihopa!!!


Uppdatering Onsdag 14/7

Nu kan ni som fortfarande hoppats sluta hoppa och släppa på tummarna.....
Mer blod idag och den allt för välbekanta mensvärken.
Känns i hela kroppen att mensen dragit igång med allt va det innebär (magvärk, ryggvärk, vallningar....).
Är på jobbet men skulle helst bara vilja ligga hemma och dra täcket över huvet och gråta, även om jag vet att det inte bli någe bättre av det?! Är bara så förbannat jobbigt och svårt att försöka koncentrera sig på jobbet och hela tiden le och vara glad fast man inte är det.....

SKIT är hur det känns just nu men vet ju att det blir bättre med tiden. Måste ju bara få sörja lite.....

8 kommentarer:

 1. Å nej! =( Jag fortsätter hoppas för det ska gå vägen, även om det antagligen är en klen tröst för dig just nu...

  SvaraRadera
 2. Nej, vad tråkigt!!!
  Vi hade testdag idag å det gick inte alls vägen. :( Ett stort fett minus...
  Känner mig bedövad känslomässigt...
  Stor kram å hoppas ni får en härlig semester!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj nu blir jag såå ledsen för er skull oxå!! Har du börjat blöda än??
   Jag känner mig totalt urlakad och som du skriver känslomässigt tom och bedövad.... Det är ju trots allt 7 veckors kämpande med nedreglering, hormoner och förväntningar som man byggt upp!
   Faktiskt det värsta jag gjort i mitt liv hittills både psykiskt och fysiskt?!
   Nu är känns det såå skönt och välbehövligt med en semester framför sig!

   Många kramar till dig oxå!!!

   Radera
 3. Jodå, idag har jag börat blöda ordentligt å har riktigt vidrig mensvärk. Ska iväg å fira min brorson idag så det är bara att bita ihop. Vi blir hemma den här veckan för att på måndag åka iväg söderut.
  Ja, visst är det jobbigt. Betydligt värre än vad jag i min naivitet trodde att det skulle vara.
  Ta hand om dig å varandra.
  En stor "regnig" kram från mig

  SvaraRadera
 4. Jag kan fan inte förstå varför man ska behöva kämpa på det här viset för att uppnå en graviditet. Hela livet blir påverkat och sen ska man behöva se glad ut för ovetandes.. Jag vet precis hur du känner nu Malin och jag är uppriktigt sagt jätteledsen för din skull. Kanske är det våran tur i höst?

  Försök att unna dig något du mår bra av, det förtjänar du. Nu är det dags för en behövlig semester. Hör av dig om du vill träffas något, eller bara prata, det är rätt skönt att prata med någon som fattar... Massa kramar.

  SvaraRadera
 5. Varför ska det vara så orättvist? :´( varför ska ni behöva gå igenom detta? Jag fattar inte...

  SvaraRadera
 6. Hej igen! Är inte inne på min blogg speciellt ofta men nu kollade jag å såg att du undrade om vi köpt ett "3-pack". Svaret är nej, vi får inte göra det då jag är över 38. Så vi får allt hosta upp 30 000 kr/försök (eller ja, sambon får göra bruttolöneavdrag för sin del, alltid något). Blev inga till frysen så vi får göra ett helt nytt försök nästa gång.
  Fick mens igår så nu måste vi vänta tills nästa mens då dom ju inte öppnat än... :( Men, men, försöker "hålla ihop" men usch vad det känns motigt just nu...
  Hoppas ni får njuta av semestern.
  Stor Kram, Maria

  SvaraRadera